Fenni Uygunluk Raporu

Metin Durmaz 0542 617 89 88 – Fenni Rapor Uzmanı

İşyeri açmak, çalışma ruhsatı almak için ilgili idareler tarafından istenilen yapı FENNİ UYGUNLUK RAPORU yetkili firmamız tarafından özenle hazırlanır.

Raporunuzu hazırlayıp en kısa süre içerisinde sizlere teslim ediyoruz.
Unutmamanız gerekir ki açılan her iş yeri ve yapılacak her işin içeriğine göre hazırlanacak raporun içeriği farklılık göstermektedir.
Firmamız en ince ayrıntısına kadar yapacağınız işin ve sizden rapor isteyen idarenin isteğine göre en uygun raporu 2012 den bu yana kazanmış olduğu deneyimle, sizleri hiç yormadan tek seferde hazırlamaktadır.
Birçok devlet kurumuna (Belediyeler,Meb, Sağlık Bakanlığı) yetkili firmamız düzenli olarak rapor hazırlamakta ve ilgili mevzuatları güncel olarak sürekli takip etmektedir.
Hazırladığımız raporlar ilgili kurumlardan kesinlikle geri dönmemekte, sizleri git gel yapmakla uğraştırmamaktadır.
Deneyimli olmayan, uzman olmayan insanlar tarafından yanlış hazırlanmış bir Fenni Rapor’un firmanızı, iş yerinizi ileride geriye dönük cezalara maruz bırakabileceğini, çalışma ruhsatınızı ve sicilinizi olumsuz etkileyeceğini göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.
Şuana kadar hiç bir şekilde verdiğimiz raporlardan olumsuz bir yanıt almadığımız firmamıza sizlerinde ulaşması dileğiyle..

Bütün rapor işlemleriniz için bizleri arayıp hemen fiyat alabilirsiniz.